PARKET EN LAMINAAT FORUM
MERKSEM • Parket & Laminaat Forum zijn al meer dan vijftien jaar gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van diverse soorten parket en laminaat. Marc & Patricia de gepassioneerde zaakvoerders nodigen u graag uit in hun winkel om al uw parket & laminaatvragen te beantwoorden.

Wat bieden wij aan?

Parket Forum

Hier kan je kiezen tussen diverse merken kwalitatieve parket. Di Legno, Z-Parket, Par-ky, Holz Bois, zijn slechts enkele van onze topmerken. Europese en Franse eik, Afzelia Doussie, Curupau, Wengé, Teak, en andere tropische houtsoorten: je hebt maar te zeggen welke boom je op je vloer wilt. Maar wees gerust hier wordt niet aan roofbouw gedaan want alle houtsoorten hebben een FSC label. Dat betekent dat voor iedere boom, die geveld wordt, er een andere in de plaats komt. Oliën, boenen, lakken, in visgraat, mozaïek, Engels Verband, planken of ... wat dacht je van een authentieke kasteelvloer in je huis? Reikt je budget niet zo hoog, kies dan voor kunstmatig oud gemaakte planken. De kant-en-klare parketten zijn reeds in de fabriek behandeld. Het mooiste is dat je houten vloer ter plekke wordt geplaatst en behandeld, maar ben je wel een handige harry, dan kan je ook op eigen houtje je parket leggen. Is parket je een beetje te kostelijk, maar wil je toch een hout - look? Kies dan voor laminaat, een kunststof vloer met een fotoprint van hout. Bijna echt, maar toch net niet! U ziet het redenen genoeg om vrijblijvend een bezoek te brengen aan onze showroom.

Laminaat Forum

Hier kan je kiezen tussen diverse merken kwalitatieve laminaat: Berry Alloc, Balterio, Quick-Step, Gewa, etc. … Ben je een handige Harry en doe-het-zelver kan je ook online bestellen in onze online webshop: www.parketdepot.be.

Ons professioneel advies & vakkundig geschoolde plaatsers staan steeds garant voor een fantastisch eind resultaat. Onze kwaliteitsgarantie? Parket & Laminaat Forum werken uitsluitend met professionele plaatsers en topproducten. Daarom garanderen wij een 100% eindresultaat. Onze meer dan 7500 tevreden klanten zullen dit zeker bevestigen. Indien u een afspraak wenst te maken, verwijzen wij u door naar onze contact-pagina.
mail ons
0032.477 76 07 35
Openingsuren :
MA
DI
WO
DO
VR
ZA
ZO
Van dinsdag tot vrijdag open van 10u tot 18u
Zaterdag open van 10u tot 17u
Daarbuiten op afspraak
Ringlaan 1
2170 Merksem
breng me hierheen